Kat in het nauw
Ik mocht namens Vrouwenthrillers.nl het ebook Kat in het nauw van Annet Hulst recenseren.
Anne Hulst zit achter de oprichting van Chiklit en Vrouwenthrillers. Naast Kat in het nauw heeft ze nog twee boeken geschreven, Bloedheet en Privacy Live. Haar vierde boek komt eraan.
Nadat Timo, de zoon van Annelinde, besluit om per direct naar zijn vader te verhuizen, blijft ze alleen achter in het huis waar ze ooit als een gelukkig gezin woonde.
Het ‘lege nest’-syndroom raakt haar hard. Ze vind afleiding door samen met een paar buren een buurtbbq te organiseren.
Dan stapt Flip haar leven binnen. Een speelse kat die dol is op aandacht en knuffelen.
Annelinde is helemaal weg van Flip, maar hij haalt ook het slechtste in haar naar boven.
Kat in het nauw is een lekker weggerend cozy crime. Ik had het boek in een dag uit en vond het jammer dat ik er zo snel doorheen was.