Laatste deel
Deel 4 in de reeks rond de Wrede Verloren jongens.
Winnie dacht altijd dat Peter Pan een verzinsel was van haar krankzinnige moeder. Maar daar staat ze dan. Samen met Peter Pan en zijn trouwe vrienden Vane (De Duisterling) En de Fae tweeling Bash & Kas. Te samen gaan ze de oorlog aan tegen de fee die niks te verliezen heeft. De fee met haar inktzwarte haren & gouden vleugels heeft haar oog laten vallen op Nooitgedachtland. En niks houdt haar tegen.
Deze hervertelling is een dark romance met de nodige spice. Gebeten om te weten las ik verder. Het boek leest vlot en de schrijfster heeft een vlotte schrijfstijl. Alhoewel ik toch nog meer wou te weten komen over de oorspronkelijke Darling, namelijk Wendy. Heb ik toch genoten van deze reeks.