Langdradig

staceyleest 17 augustus 2024

In “ De goede broeder” maken we kennis met Amerika’s grootse seriemoordenaar. Een ongelofelijk verhaal van Charles Cullen, een verpleegkundige met 16 jaar ervaring. De gewone man, vader, vriend die verantwoordelijk wordt gehouden voor de dood van 400(!!) patiënten. En de bereidwilligheid van ziekenhuispersoneel om deze daden te verbergen. Maar gelukkig beten er 2 doorwinterde rechercheurs hen vast in de zaak. En samen met een vriendin/collega zorgen ze ervoor dat Charles “de engel des doods” in 2003 opgepakt wordt.

Het verhaal is wat langdradig. Charles heeft een bepaald patroon. Mensen ombrengen, van werk veranderen, zelfmoordpoging,… Terwijl er toch hier en daar wat vragen gesteld worden. Mag hij gewoon blijven doorgaan. Verbazingwekkend!! Hij kan telkens opnieuw ergens anders aan de slag. Waardoor er veel te veel onnodige mensen overleden zijn.

Meer recensies van staceyleest