Deel 3, de strijd barst los
Met Onyx storm beginnen we aan het 3de deel in de reeks van Rebecca Yarros.
Desondanks dat het 1ste deel zo gehypt werd en ik daarvoor wat terughoudend ben. Werd ik aangenaam verrast, deel 1 las ik vlot uit en keek direct om ook deel 2 in mijn bezit te hebben. Alhoewel deel 2 iets minder was, is dit bij deel 3 niet.
18 maanden zit Violet in Basgiath als de strijd los barst. De tijd van enkel les volgen is voorbij. Ze moet op zoek naar bondgenoten in de strijd om Navarre te steunen.
Een boek vol spanning, die je met een lach en een traan leest. En vervolgens het boek dicht klapt en hoopt dat het volgende boek er snel zal komen.