Aanrader
Voor Uitgeverij Ellessy mocht ik deze spannende thriller lezen. Heel erg bedankt voor het vertrouwen!
De bende van Luuk- Peter van Weijnenberg
Een tienermeisje raakt betrokken bij een overval met dodelijke afloop. Ze slaat op de vlucht voor zowel de dader als de politie. Haar gescheiden ouders proberen bescherming te bieden. De moeder door met haar te vluchten naar een afgelegen vakantiehuisje en de vader door haar te vinden voordat een moordenaar dat doet. De ouders en het meisje belanden in een afgrijselijke nachtmerrie…
We volgen het verhaal van een tienermeisje met gescheiden ouders, Karin. Zij raakt betrokken bij een overval met dodelijke afloop. Hierna loopt ze weg. De moordenaar is op vrije voeten en gaat op zoek naar Karin. Het meisje vlucht met haar moeder naar een vakantiehuisje en vader die vroeger rechercheur was, wordt bij de politie opgeroepen met als doel om Karin terug te vinden voor de moordenaar dit doet. Door vader zijn zoektocht belandt hij in een web van intriges en wordt het een race tegen de klok.
Het boek kostte mij in het begin wat moeite om door te gaan met lezen maar juist dan weet de auteur zijn verhaal op te bouwen met spanning in de juiste dosering waardoor je gefocust blijft. Een aantal keer wordt je op het verkeerde been gezet waardoor je helemaal meegetrokken wordt in het verhaal.
Een mooie cover en een mooi verhaal met de juiste spanning. Van Weijenberg zorgt voor kortere hoofdstukken waar je als een speer doorheen gaat. De personages zijn goed uitgewerkt en laten ruimte over voor je eigen fantasie.
De bende van Luuk is een spannend boek en zit goed in elkaar, het is mooi opgebouwd en blijft boeien Tot het eind.
Zeker een aanradertje
De bende van Luuk- Peter van Weijnenberg