Mooii
FATALE TWIST
Suzanna Esther
Recensie;
Een meisje, Hana, groeit op in Friesland.
Zij gaat op familiebezoek in Zuid-Korea met haar moeder en door een ongeluk is zij er niet meer.
Zij woont bij familie van haar moeder en start haar eigen bedrijf samen met Cho Duri. Het is een bedrijf die huizen leeg maakt en schoonmaakt van overleden mensen. Hun bedrijf draagt de naam “de laatste reis” . Na het ruimen en schoonmaken van de huizen, brengen Hana en haar medewerker de overgebleven spullen van de overledene naar de achtergebleven familie.
Zij vinden tijdens het ruimen van een huis echter iets wat hana en haar medewerkers niet hadden mogen vinden, ze krijgen te maken met leugens en diepe geheimen.
Alles speelt zich af rondom de dood van Park june, die in 2014 plaatsvond.
Hana ontvangt een speldje met een briefje met een spreuk erop. En mails met een verwijzing naar een artikel dat geschreven is over Park June.
De mysteries rond de dood van Park June bijven groeien en Hana wordt meegenomen en betrokken bij dit grote mysterie. Waardoor haar leven een andere wending krijgt en haar bedrijf naar het einde lijkt te komen.
Uiteindelijk wordt het hele mysterie gelukkig opgelost.
Wat ik heel mooi vind aan dit boek is dat je een beetje kennis op kan doen van Korea, namen van gerechtjes en andere Koreaanse gebruiken komen er in voorbij inclusief achterin het boek een opstelling van deze Koreaanse woorden en dingen met de betekenissen erachter. Ook de cover spreekt mij aan.
Het verhaal zelf zit goed in elkaar en het plot heb ik niet zien aankomen. Wel moest ik even in het verhaal komen en wist ik niet zo goed wat ik ervan vond maar toch ben ik blij dat ik hem uitgelezen heb.
Doordat het boek “Fatale Twist”
Mij behoorlijk verrast heeft, ben ik van mening dat iedereen die van spanning en mysterie houdt dit boek moet lezen
Suzanna Esther
Recensie;
Een meisje, Hana, groeit op in Friesland.
Alles speelt zich af rondom de dood van Park june, die in 2014 plaatsvond.
Uiteindelijk wordt het hele mysterie gelukkig opgelost.
Doordat het boek “Fatale Twist”