Goed
Recensie:
Dit was een van mijn eerste sci-fi thrillers die ik mocht lezen voor uitgeverij Celtica publishing, waarvoor dank!
Een spannend, goed in elkaar gezet verhaal.
De personages hun karakters komen hierin heel goed naar voren, je hebt meteen een voorkeur en een afkeur van personen in dit verhaal. Je krijgt begrip voor de personages en hun keuzes.
Het verhaal zelf is heel filmisch geschreven, ik kon het verhaal in mijn gedachten als een film afspelen. De gedetailleerde omschrijving van de omgevingen en de gebeurtenissen hebben hier zeker aan meegeholpen. Dit vond ik heel sterk in dit boek, zo lees ik ze echt niet vaak.
Ik werd vanaf het begin meegenomen in het boek en ik heb hem ook vrij snel uit kunnen lezen. Je blijft constant geboeid en de spanningen zijn op sommige momenten ook goed voelbaar.
Ondanks dat Dolman soms lange hoofdstukken heeft geschreven, vond ik deze niet akelig om door te lezen.
Dit boek vond ik erg leuk om te lezen en ik vind Katja ook een heel interessant personage, ik hoop dat er misschien nog een volgende boek met Kayla uitkomt?
Schijnsoldaat verdient van mij 4*