Geen roze wolk...

suusjebuuren 04 juni 2024
Twee kinderen, twee depressies...
Heftig om te lezen dat leslie keijzer bij beide kinderen een postnatale depressie krijgt. Ook ik weet dat de geboorte van je kind niet perse een roze wolk is...beide keren vond mijn lichaam zwanger zijn niet zo leuk (zwangerschapsvergiftiging en suiker) en had ik 2 huilbaby's, waarbij slaap een uitzondering was.
Het moederschap is enorm zwaar en dan daarnaast terechtkomen in een depressie lijkt mij heel erg zwaar...moeilijk te omschrijven omdat ik zelf geen ervaring (gelukkig) heb met een depressie.
Daarom leslie keijzer vind ik jou een ongelooflijk sterke vrouw! Je bleef doorzetten om geholpen te worden en weer jezelf te worden, niet te bevatten dat dat zo lang moest duren. Hopelijk gaan huisartsen dit boek ook lezen, vooral de mannen!
Ik vond jou in de serie al een powervrouw met het overwinnen van je vliegangst maar dat was eigenlijk maar een klein stukje van wat je allemaal heb moeten doorstaan. Dus liefhebbers van de serie dit boek moet je lezen!
Normaal ben ik niet zo'n fan van het lezen van een autobiografie, maar deze heeft mij enorm verrast!
Het boek is heel toegankelijk geschreven waardoor het makkelijk leest! Het is een open en eerlijk verhaal dat je enorm raakt.
Een aanrader, vooral voor de mensen die zelf of in hun omgeving te maken krijgen met een depressie.

Meer recensies van suusjebuuren

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.