Een feelgood met een rauw randje
Review
Zeven briefjes~ Mia Zomerdijk
Bedankt ls-uitgeverij voor dit review-exemplaar!
Leonie is heel tevreden met haar leven als leerkracht van groep twee en streeft ze haar droom na om schrijfster te worden. Toch ontbreekt er iets: die ene speciale persoon in haar leven.
Leonie heeft geen interesse in online daten; ze vertrouwt liever op het lot. Daarom verstopt ze zeven briefjes op plaatsen waar ze leuke mannen verwacht: in haar favoriete boek in de boekhandel, in een Noorse trui in een vintagewinkel, in het museum.
Het werpt zijn vruchten af, de ene date meer geslaagd dan de andere.
Zou die ene speciale persoon op haar pad komen?
Mia Zomerdijk heeft een fijne luchtige schrijfstijl die je heerlijk meevoert in het verhaal. Je kijkt echt door de ogen van Leonie. Als juf herkende ik ook veel over het werk van Leonie , altijd fijn als je je kan identificeren met het hoofdpersonage, dat leest erg fijn.
En ja wie zou nou niet zo'n lieve kat als Mr Jones willen hebben, de liefde voor deze kat was ook voelbaar door de bladzijden heen.
En als je denkt dat je bij het feelgoodeinde bent, slaat het noodlot toe. Poe daar moest ik wel even van bijkomen. Je voelt het verdriet en de pijn, daarom blijft dit verhaal je wel even bij.
Zoals Mia schrijft:
'Maar al die tijd is er een ding dat niet verandert en dat is de liefde die we te geven hebben.'♡
M'n eerste boek dat ik las van Mia Zomerdijk, maar ik ga er zeker nog meer lezen!
Zeven briefjes~ Mia Zomerdijk
Bedankt ls-uitgeverij voor dit review-exemplaar!
Het werpt zijn vruchten af, de ene date meer geslaagd dan de andere.
Zou die ene speciale persoon op haar pad komen?
Zoals Mia schrijft: