Geef de Duivel wat hem Toekomt
Vandaag is het de beurt aan mij in deze blog-tour
Geef de Duivel wat hem Toekomt
Monique heeft haar debuut gemaakt met dit ijzersterk verhaal. De diverse personages zijn erg boeiend. Ze geeft je ook een mooie kijk hoe mensen in het Zuiden van de VS opgroeiende in de jaren 60/ 70. Rassenhaat speelde een grote rol in die tijd. Helaas is dit daar nu nog aan de orde van de dag. Wat mij vooral geraakt heeft in dit boek dat de wijze waarop keuzes gemaakt worden door de personages in hun leven en wat dat voor invloed heeft op het nu. Er werden ook foute keuzes gemaakt met bekende feiten op het moment van de situaties. Maar ook al zijn deze keuzes niet goed!!! Zou je op dat moment andere keuzes hebben kunnen maken!!!! Dat is de vraag??. Het plot van het boek heeft mij enorm verrast. Bedank Monique dat ik deel heb mogen uitmaken van deze blog-tour. En @godijnpublishing voor het versturen van het e- boek en de planning
Dit boek is zeker een aanrader
4 sterren