Waar de mist niet kan komen
Waar de mist niet kan komen
Allereerst Johnny bedankt dat ik mocht deel nemen aan deze gewelde blog-tour van je. Wat wad dit boek een rollercoaster met alle mogelijkheden die er aan emoties zijn/ bestaan
Deze roman neemt ons mee in de jaren 20, 30.
Lili Appleton zei leidt een goed leven in Chelsea samen met haar ouders. Haar leven lijkt perfect met Raymond. Maar dan komen de lastige en hele moeilijke dingen in het leven. Wat een uniek verhaal is dit. Je leest dit verhaal in het heden en verleden waardoor ik wel is even moest schakelen, van ohh ja. In het heden neemt het verhaal je mee naar de tachtiger jaren in Parijs. Ook verteld Lily daar het verhaal aan haar vriendin Amandine ( Denkbeeldig ). Haar verbitterde kijk op het leven keert dan ook terug naar het verleden. Ze geeft je ook een eenzame indruk, kan ook niet anders na alles wat ze heeft meegemaakt. Ik werd gelijk meegetrokken in het verhaal. De personages zijn heel erg goed uitgewerkt. Je leert echt iedereen goed kennen, ook de emoties van personages roepen dingen op bij je als lezer van dit boek.
Alice speelt ook een bijzondere rol. De vader van Lily neemt een nogal drastisch besluit. Olk dit werd mooi beschreven en uitgewerkt. Ik ben dan okk zeer benieuwd naar het vervolg van dit boek!!
Door het jaartal bij elk hoofdstuk weet je wanneer het zich afspeelt. Dit verhaal heeft me tot de laatste letter in zijn greep gehouden.
4 sterren
Voor dit emotionele boek
Deze roman neemt ons mee in de jaren 20, 30.
4 sterren
Voor dit emotionele boek