Wild van liefde
Een hartverwarmend verhaal waarin liefde, zelfontdekking en gezinsbanden centraal staan.
We volgen Ford Grant, een miljardair die zijn hectische bestaan ontvlucht, en Rosie Belmont, de eigenzinnige en warme zus van zijn beste vriend. Wanneer Ford plots de zorg krijgt over zijn twaalfjarige dochter Cora, wordt hij geconfronteerd met vaderschap, kwetsbaarheid en het zoeken naar verbinding.
Een belangrijk thema in het boek is het vormen van een gekozen familie. Ford en Rosie groeien langzaam naar elkaar toe, niet alleen door hun onderlinge aantrekkingskracht, maar ook door hun gedeelde verantwoordelijkheid voor Cora. Deze dynamiek biedt ruimte voor thema’s als opnieuw beginnen en vertrouwen opbouwen,
Ook het thema van persoonlijke groei komt in het boek naar voren. Rosie worstelt met haar eigen onzekerheden en Ford moet leren hoe hij emotioneel beschikbaar kan zijn – zowel als vader als partner. Door humor, romantiek en ontroerende momenten ontstaat een liefde die geloofwaardig en gelaagd is.
Het einde van het verhaal voelde wat gehaast aan.
Wild van liefde is een warme, ontroerende roman die niet alleen draait om verliefd worden, maar ook om het helen van oude wonden en het vinden van thuis bij elkaar. Ik miste toch wat spanning en actie
Daarom net geen vier sterren
Een aanrader voor wie houdt van second chance romance, sterke karakterontwikkeling en een flinke dosis feelgood.
Het einde van het verhaal voelde wat gehaast aan.
Daarom net geen vier sterren