De bruiloft van de hulp
Een leuk tussendoortje! Millie en Enzo staan op de drempel van een nieuw leven samen. Maar hun verleden is nooit ver weg. Zal het hen op deze dag, die de mooiste moet worden van hun leven, inhalen?
Bijzonder om te merken dat er nog zoveel verwerkt is in zo’n kort verhaal. Het zorgt ervoor dat je net wat meer inzicht krijgt in de reeds bekende personages. Vooral Millie’s band met haar ouders vond ik hier heel goed weergegeven.
Wel moet gezegd worden dat ik het jammer vond dat dit ‘maar’ een kort verhaal was. Hier had meer potentie ingezeten denk ik.
Ik las dit boek nu pas, na deel 3. Geen ramp, maar als je nog aan deze serie moet beginnen dan zou ik adviseren om ze op volgorde te lezen.