Kogel door de kerk
Een heerlijke pageturner waarin een intrigerende moordzaak (er is geen lijk) verweven wordt met de persoonlijke levens van Kate en Sophie.
Niet alles in dit deel klopte tot in de details, en een aantal elementen waren wat voorspelbaar, maar dat heeft de pret wat mij betreft zeker niet gedrukt. Kate en (vooral) Sophie maken zulke leuke ontwikkelingen door dat ik het ene na het andere hoofdstuk heb verslonden. Hun karakterontwikkeling wordt steeds beter en ik ben blij dat dit nog niet het laatste deel in de serie is! De beeldende schrijfstijl vol humor en emotie maakt dat ik het gevoel heb dit recherche duo persoonlijk te kennen. Heel knap om dit in een thriller serie neer te kunnen zetten, zonder dit ten koste te laten gaan van de thriller elementen in de boeken.
Heb je deze serie nog niet gelezen? Dan raad ik hem je van harte aan!
Heb je deze serie nog niet gelezen? Dan raad ik hem je van harte aan!