Tussen Sneeuw en Bloed
Een spannende thriller van eigen bodem die zich afspeelt in IJsland. Duistere geheimen en een stalker die het hoofdpersonage Iris, die als au pair voor een IJslands gezin in werkt, de stuipen op het lijf jaagt. Vooral als er een dodelijk slachtoffer valt. En nog één.
Het boek sprak me vooral aan vanwege de leuke personages, die goed worden uitgewerkt, en een setting die doet denken aan De Hulp van Frieda McFadden. De schrijfstijl is prettig en makkelijk leesbaar. De opbouw van de spanning is slim gekozen en houdt je scherp. Ik had de dader helaas wat sneller in het vizier dan gehoopt. Het boek had een 4,5 of misschien zelfs wel 5 sterren beoordeling van me gekregen als de puzzelstukjes nog iets meer verstopt waren geweest!