Ongeloofwaardig.

SuzanneMeuz 05 augustus 2023
Ik had al eerder boeken van Mariska Noordeloos gelezen en ben er mee gestopt, omdat er echt te veel (seksueel) geweld om het geweld in zit naar mijn mening. Maar zo veel mensen zijn enthousiast dus toch weer één gelezen. De schrijfstijl vind ik prettig, het boek leest lekker weg. Wat me vooral tegenstaat is dat er zo veel dingen in staan die niet geloofwaardig zijn en/of niet kunnen. Saskia is rechercheur. Haar man heeft twee sterrenrestaurants. Die verkoopt hij en zij weet daar niets van. Dat kwam niet in het nieuws? Niemand vertelde haar dat? Ongeloofwaardig. Hij verkoopt de twee restaurants en is dan bankroet? Ook erg vreemd.
Gijs heeft als student met een andere student de dood van zijn (blijkt later) pleegouders onderzocht en feiten verdraaid/achtergehouden. Het kan natuurlijk nooit dat twee studenten een onderzoek doen zonder dat ze hierbij worden bijgestaan en gecontroleerd door rechercheurs. Dus nee, ik snap al die goede recensies niet en stop wederom met het lezen van haar boeken. Jammer, de manier van schrijven is prettig.

Meer recensies van SuzanneMeuz

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.