Aanrader

Tamarah 01 augustus 2021
Ik vond het een heel goed en mooi geschreven boek. De auteur schrijft op een pakkende manier waardoor ik helemaal in het verhaal zat en me een goede voorstelling van alles kon maken. Je voelt bijna letterlijk de sfeer en de emoties door haar bijzonder gedetailleerde schrijfstijl! Ik vind het persoonlijk fijn dat er zonder al teveel grove woorden een goed verhaal/thriller wordt neergezet met een vrij sterk script.

Het boek wordt vanuit verschillende personages verteld waardoor je het verhaal vanuit meerdere perspectieven leest wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind. Het boek moest even op gang komen maar het verhaal krijgt steeds meer diepgang. De puzzelstukjes vallen langzaam op zn plek. Maar ik vond het niet voorspelbaar, het verhaal neemt verrassende wendingen,

Meer recensies van Tamarah