Van schaduw naar licht
Deel twee van de Schemering-serie stond op de planning, in augustus.
Uiteindelijk heb ik ontzettend lang gedaan over het uitlezen van dit boek, en ik kan niet zo goed vermelden waarom dat is, want het verhaal was opnieuw weer heel spannend en goed.
Ik had vooral moeite met het begin van dit boek, en kwam er heel moeilijk in. De wisseling van pov van Kell naar Lila vond ik erg verwarrend, en pas toen de Element Spelen begonnen en alle personages terug in Londen waren werd ging het verhaal voor mij echt leven.
Ook werden we in dit boek geïntroduceerd aan nieuwe personages, de een leuker dan de ander.
En het verhaal eindigde uiteindelijk met een goede cliffhanger waardoor ik meteen door wilde naar het derde boek!