Achter in verwarring

tamochibooks 17 april 2025
Onyx Storm. Wat moet ik nou precies van dit boek vinden?
Het begin van dit boek was best lastig, omdat je heel anders start dan waar je eindigt in deel twee. Ik vond er veel verschillende verhaallijnen door elkaar lopen, waardoor ik soms de draad een beetje kwijt was.
De zoektocht die in het boek voorkomt vond ik ontzettend leuk, en alle nieuwe plekken waar Violet en Xaden met hun groep naar toe gaan zijn heel goed opgezet.
Je gaat een band aan met personages die in de eerste twee boeken wat meer op de achtergrond zitten, en dat vond ik ook ontzettend leuk. Maar, je leest ook hoofdstukken uit andere personages die absoluut niets toevoegen aan het verhaal.
En door de laatste twee hoofdstukken ben ik volledig in de war. Ik heb absoluut een volgend deel nodig, maar ik was minder impressed dan dat ik was door deel één en twee.

Meer recensies van tamochibooks