Cute en easy going
Ik vond dit een leuk maar verwarrend verhaal. Het was me in het begin niet duidelijk hoeveel tijd er nou zat tussen het eerste deel en dit deel, waardoor het beeld van sommige meiden een beetje in mijn hoofd door elkaar liep.
Wel vond ik dit verhaal erg leuk en vermakelijk. Je leert de verschillende meiden steeds meer kennen en je hebt steeds meer door hoe iedereen in elkaar zit en wat de verschillende karakters zijn. En ook komt er best wel wat spanning in waardoor je makkelijk door blijft lezen.
Erg leuk boek voor jonge meiden, terwijl het juist een aantal jaar geleden geschreven is waardoor het soms wat ouderwets aanvoelt.