Het kristal van Ahe'a

TanjaT 27 december 2024
Muna gaat op reis. Niet zomaar een reis, maar een reis om haar doel te vinden. Ze is dochter van een stamhoofd en reist door eeuwenoude bossen en komt verschillende natuurwezens tegen die haar begeleiden tijdens haar tocht. Zal ze haar pad vinden?

Met de #samenlezenwe groep hebben we dit boek van @auteurjaninekeijser als recensie exemplaar gekregen. Voor mij was dit een uitstapje naar een soort verhaal dat ik anders nooit opgepakt zou hebben. Maar die kaft, die trok me over de streep. Wat een mooie kaft en die zegt meteen ook zoveel over het verhaal!
Janine schrijft normaal ecothrillers, maar dit was een uitstapje naar een ander genre. En dit heeft heel goed uitgepakt. Ik was erg verrast over de inhoud van het verhaal. Er is nagedacht over waar ze natuurwezens zou laten helpen, zonder meteen te verklappen waarom dat zo was. Het is een kort verhaal, maar het had van mij echt veel langer mogen duren! Waarschijnlijk komt er tzt een langer verhaal uit voort, dat ga ik dan zeker ook lezen.

Dank je wel Janine dat we je boek mochten lezen.

#janinekeijser #hetkristalvanahea #ceasarbooks #fantasy #kortverhaal #lezen #jezelfvinden #innerlijkereis #natuurwezens #dochtervaneenstamhoofd

Meer recensies van TanjaT