Pak(je) van mijn hart
De 5 meiden die we in Hart te huur hebben leren kennen (Amber, Fenna, Loes, Claire en Autumn) leven verder met elkaar.
Ze zullen door allerlei wisselende redenen alle vijf alleen zijn met kerst. Amber besluit dan maar om te vragen of ze kerstavond gezamenlijk zullen vieren met lootjes trekken voor secret santa. Tot haar verrassing doen ze allemaal mee! Ze maken wel duidelijke afspraken: geen speciaal budget voor een cadeautje, gewoon iets grappigs, Niet teveel eten, Fenna wil geen verspilling. Bij Amber thuis, al heeft ze het kleinste appartement. Gewoon niet te groot, maar gezellig samen.
Je snapt natuurlijk wel dat het niet “gewoon gezellig samen” gaat zijn. Er staan de meiden heel wat verrassende wendingen te wachten en blijft het niet bij alleen hun meidengroepje en Autumns zoontje Mats. Wat er toch allemaal gebeurd, kun je het beste snel gaan lezen in dit hilarische verhaal.
Waar ik in het eerste deel al echt niet kon ontdekken wie welk personage had geschreven, kon ik dat in Pak(je) van mijn hart ook niet ontdekken ondanks dat ik het ondertussen wel wist. Je merkt niet dat hier 5 auteurs (Amelie Storms, Denise Meijer, Janice Bakker, Linda Babel en Marli Elisa) het samen uitgewerkt hebben. Het is knap in elkaar gezet, je krijgt een goed beeld van elke persoonlijkheid en er was geen personage dat ik niet leuk vond.
Ik vond het zeer vermakelijk hoe er (elke keer weer) een nieuw personage voor de deur stond, de situatie weer compleet veranderde, het nieuwe wendingen opleverde. Het leverde verdrietige, hilarische, ontroerende momenten en veel liefde voor elkaar op. Fenna die het niet even niet meer overziet en aankan … de anderen ontdekken het en komen met iets super liefs. Loes die zich zorgen maakt over naar dochter en de anderen steunen haar… Amber met haar onesies en de vriendinnen die ze dan aandoen…
Ik kon alleen maar genieten van dit heerlijke verhaal!
Dank je wel @verhalenfabriek voor het recensie exemplaar dat we kregen voor de #samenlezenwe groep.
4,5 sterren
#ameliestorms #denisemeijer #Janicebakker #lindababel #marlielisa #pak(je)vanmijnhart #verhalenfabriek #romance #liefde #feelgood #lezen #appartementen #vriendschap #kerst
Ik kon alleen maar genieten van dit heerlijke verhaal!
4,5 sterren