Onverwachts magisch leuk boek
Omdat ik niet zo'n fan was van ACOTAR en dus een beetje sceptisch was over het hele feeën gebeuren, was ik niet zo zeker wat ik ervan zou vinden. De schrijfstijl was op het begin een beetje wennen omdat de zinsopbouw anders is dan wat ik meestal lees, maar na een paar hoofdstukken ging het steeds beter en kwam ik meteen diep in het verhaal terecht.
Het verhaal van Emily die op zoek gaat naar feeën om over te schrijven in haar encyclopedie in een besneeuwd en afgelegen dorpje is prachtig. Het is heerlijk hoe je meteen meegezogen wordt in de fantasierijke wereld en de avonturen die zich daar afspelen. Omdat alles in logboek aantekeningen vanuit Emily wordt geschreven, geeft dit nog een extra dimensie aan het verhaal.
Dit boek is zeker een aanrader als je ervan houdt om je eigen fantasie de vrije loop te laten tijdens het lezen van een boek!