In een avond uitgelezen

thebookaddictx 06 april 2025
Ik heb dit boek in 1 avond uitgelezen. Het fijne aan Maren Stoffels vind ik dat de verhalen heel interessant en spannend zijn, maar toch heel snel weglezen.

Dit boek was weer vanaf begin tot einde erg spannend en bijzonder. Het duurde even tot ik door had wat er precies aan de hand was, maar dat maakte het juist zo bijzonder. Het is niet wat het lijkt.

Ik vond het verhaal ook heel erg goed in elkaar zitten. Eerst zie je vooruitbeelden van wat er gebeurd is en daarna krijg je hier pas echt een goed beeld van. Erg bijzonder. Het verhaal concept vond ik ook erg goed. Ik had nog niet eerder zoiets gelezen en dat is verfrissend. Veel thrillers lijken namelijk op elkaar en Maren Stoffels weet me dan toch weer te verassen met een thriller die net iets anders is.

Ik miste wel een beetje diepgang. Ik vloog er net iets te makkelijk doorheen. Ik miste het uitgezoek en de zoektocht naar de beide slachtoffers. Het boek had eigenlijk wel iets langer mogen zijn als het aan mij lag.

Meer recensies van thebookaddictx