Het zetten mij aan tot nadenken
4,5⭐️ ik lees niet vaak non-fictie boeken, maar ik zou deze zeker aanraden. Het boek staat vol tips die beschreven worden met goede voorbeelden en humor. Ik stoorde me totaal niet aan de voorbeelden die gegeven werden en ik vond ze erg realistisch. Ik vond het ook leuk om te zien hoe de schrijver de beroemdheden erbij betrok. Ik denk dat dit boek hele goede handvaten geeft. De inhoud van het boek gaat veel verder dan het niet geven van een fuck. Hieromheen krijg je ook andere nuttige levenslessen die je anders naar het leven laten kijken. Ik heb elk hoofdstuk wat tips en dingen naar mijn zus gestuurd, zodat ik de nuttige lessen in mijn eigen woorden kon vertalen. Zij vond de lessen erg interessant!
Al met al een goed boek als je wil beginnen met het lezen van non-fictie boeken die je kunnen helpen met je kijk op het leven. Je moet alleen niet dooserieuse lessen verwachten. Ik denk dat je zelf moet uitzoeken wat van toepassing is in jouw leven.