Romantisch, realistisch oftewel precies goed
Als ik het meer sterren kon geven dat zou ik het zeker meer sterren geven. Dit boek heeft alles was ik zoek in een kerstboek. Het bevat diepgang, romance en een beetje spice. De spice is mild en past precies goed in het verhaal. Er is sprake van een grumpy vs sunshine trope en deze wordt perfect neergezet! De grumpy heeft goede redenen om wat killer te zijn en de sunshine heeft zo haar redenen om het leven net iets leuker te maken. Het verhaal is geweldig en het heeft niet overdreven veel kerstvibes. Precies goed. De struggles rond de kerstdagen worden duidelijk, zonder dat hier te veel aandacht aan wordt besteed. Hij wordt ook niet gelijk in de familie verwelkomt zonder uitgetest te worden,, dit maakt het heel realistisch. De struggles worden uitgesproken, nadat beide partijen even wat tijd alleen hebben. Al met al een zoetsappig kerstverhaal met de nodige diepgang en romantiek. Zonder te erge miscommunicatie. Erg realistisch geschreven en kai is ook een blijvertje. De humor vond ik ook echt geweldig. Ook hoe boeken worden gebruikt in het verhaal. De schrijfwijze is ook top! Je vliegt er echt doorheen. Ik hoop dat hij snel al paperback verschijnt (als hij in paperback gaat verschijnen) zodat ik hem aan iedereen kan aanraden.