Mooi geschreven

thebookaddictx 12 januari 2025
⭐️3,5: Een kinderboek die lastige onderwerpen luchtig aansnijdt. Wat als je vader in de gevangenis zit en je moeder er niets over kwijt wil? Is het dan echt jouw schuld dat je soms gek wordt van het gezoem in je hoofd en dan uitbarst. Ik vond het heel mooi hoe een vol hoofd meer werd gezet als gezoem. Dit maakt het heel beeldend. Ook vond ik het heel mooi hoe de vriendschap tussen Miracle en Raaf werd verbeterd. Ik vond hem soms alleen wat vaag. Vooral over al dat gedoe met die heelal. Erg leerzaam, maar soms wat onnodig. Het verhaal zelf is wel heel uniek. Het boek is erg goed geschreven en ik vloog er echt doorheen. De spanning zit er goed in en dat houdt de aandacht vast. Ook de ingewikkelde onderwerpen worden mooi benoemd en verwerkt. Zo kan je goed zien dat iedereen met zijn eigen problemen kampt. De enige vraag die ik nog had na het lezen van dit boek was: Waar is Layka?

Meer recensies van thebookaddictx

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.