Duister dark romance

thebookaddictx 31 oktober 2024
Allereerst dit boek is niet voor iedereen geschikt, kijk zeker even de triggerwarnings en als er iets tussen staat waar jij niet tegen kan sla dit boek dan lekker over! Genoeg boeken om van te genieten.

Voor mij was dit boek echt een topper. Dit is duistere dark romance en ik heb hiervan genoten (in hoeverre je hier natuurlijk echt van genieten kan spreken). Het boek behandeld heftige dingen die ook tot in de detail worden uitgelegd. Dit vond ik een sterk iets aan het boek. De romance hier was sterk aanwezig en in het begin miste in de connectie tussen Zade en Adeline. Het was natuurlijk wel logisch dat deze op een andere manier plaatsvinden dan in deel 1 als je kijkt naar de omstandigheden. Ik vond Zade weer heerlijk duister, maar toch ook romantisch. Dit boek is echt het perfect voorbeeld van een touch her and you die boek (wel een extreem voorbeeld). De schrijfstijl was erg prettig en ik vloog echt door het boek heen, ondanks de grote hoeveelheid pagina's. De spice was weer lekker veel aanwezig alleen kwam dit vrij laat in het boek. Dit vond ik erg goed als je kijkt naar de omstandigheden. Het was gek geweest als dat gelijk gebeurt was als ze terugkwam uit dat huis. Ook vond ik het heel sterk dat Claire niet meteen te vinden was. Zo bleef de spanning erin. Het kleine briefje op het einde van het boek van één van de personages vond ik erg aandoenlijk en precies goed om her verhaal af te ronden. Ik denk dat het anders voor mij niet af had gevoeld. Al met al heb ik enorm "genoten" van dit boek, maar ik zal hem zeker niet aan iedereen aanraden.

Meer recensies van thebookaddictx