Weer een pracht boek

thebookaddictx 09 oktober 2024
Wat een heerlijk boek. Alles wat Sanne Rooseboom schrijft wil ik lezen zo ook dit boek. Het boek is spannend, maar ook heel realistisch. Het gaat over een meisje die niet haar zelf kan zijn rond haar moeder en ik denk dat dit een heel realistisch thema is voor de meeste kinderen. Het is een boek wat in de bovenbouw zelf gelezen kan worden en je kan hem misschien zelfs al voorlezen in de Middenbouw. Het boek bevat prachtige illustraties die met de kleuren en de stijl perfect bij het boek passen. Ook de waarschuwing over magneetvissen op het einde vond ik erg goed. Het boek zelf bevat ook hele mooie levenslessen over hoe je iemand moet accepteren zoals diegene is en dat je dus niet iedereen moet willen veranderen. Ook zit er natuurlijk een slechterik in die de nodige spanning brengt. Een heel origineel idee met verschillende plot twisten, prachtig!

Meer recensies van thebookaddictx