Dit boek maakt indruk

thebookaddictx 18 april 2025
4,5Dit boek heeft echt indruk gemaakt. Ik kocht hem met hele hoge verwachtingen, maar veel mensen om me heen vonden hem toch niet zo goed. Hierdoor waren mijn verwachtingen toch iets gezakt, maar ik denk dat dit boek toch echt wel iets voor je moet zijn. Het boek is echt heel mooi geschreven en bevat enorm veel mooie quotes. Ik heb het boek geannoteerd met tabs en daardoor kwam ik er goed in. Ik denk dat je je tijd moet nemen voor dit boek, zodat je hem echt tot je kan nemen. Je moet dit boek niet ingaan met de verwachting dat hem zomaar uit hebt. Ik vond namelijk niet dat hij enorm snel weglas. De schrijfstijl is eerder mooi dan snel.

Het verhaal is erg uniek en ik vond het heel sterk dat het verleden en het heden worden afgewisseld. Ik het begin vond ik dit random, maar daarna werd duidelijk waarom hier voor gekozen is. Ik vond dit een sterk concept. Ook het einde vond ik prachtig. Het was mooi om te zien dat het niet een definitief einde was. Ik denk wel dat het boek iets korter had gekund. Heel af en toe voelde het een beetje als een herhaling van wat er eerder al was gebeurd.

Ik raad dit boek in ieder geval zeker aan en ik ben blij dat dit ons boekenclub boek was van deze maand.

Meer recensies van thebookaddictx