Hartverwarmend katten verhaal
Ik als katten mama werd direct enthousiast over de titel van dit boek ‘het kattenhuis’ en wilde hem dus heel graag lezen en geen moment spijt gehad wat een leuk boek! Bij dit boek zit je direct met weinig moeite in het verhaal. De personages worden goed voorgesteld met de benodigde achtergrond informatie. De cover geeft erg goed weer hoe Katrien woont en dat vindt ik erg leuk gedaan. Wat ik persoonlijk erg fijn vond waren de korte hoofdstukken waardoor het boek heerlijk vlot leest. Het is een verhaal met vleugje romantiek en vooral veel liefde ( en vooral voor katten ) wie kan er niet van houden haha
Kortom: een heerlijk, hartverwarmend verhaal met genoeg humor en romantiek wat alles goed in balans houd. Het verhaal leest snel, fijne personages en allemaal leuke en mooie katten momenten met mooie aflopen