Wat is jouw favoriete quote uit dit boek?
Die van mij is: “Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft. Het betekent dat je weigert op te geven.”
In dit verhaal volgen wij de reis van de jongen en de drie dieren. Langzamerhand komt er eentje bij en ieder neemt wijze levenslessen met zich mee. Dit “prenten”boek gaat over vriendschap, liefde, het leven en vooral jezelf zijn. Als ik er een beetje doorheen zit, dan helpt het mij enorm om af&toe een kijkje in dit boek te nemen. Zulke mooie poëtische teksten & fijne illustraties.