Intens, meeslepend, verdrietig, grappig, eng, mooi.

3,5
Een memoire van Matthew Perry. Dit boek wilde ik al graag hebben, maar pas aangeschaft na zijn overlijden in oktober ‘23. Het lezen van dit boek gaf wel een extra emotionele lading, omdat hij er nu niet meer is.

Zelf ben ik een grote Friends fan en ook ik maak sarcastische opmerkingen en grapjes als ik mij ongemakkelijk voel, dus ik voelde ook een match bij het karakter Chandler.

Zijn memoire gaat uiteraard over de periode van Friends, maar ook over zo veel meer. Hij begint zijn verhaal vanaf zijn geboorte en zo werk je het hele boek door tot bijna het heden. Hij verteld over zijn problemen met verslaving en hoe dat invloed heeft gehad op zijn leven. Zijn keuzes waren ook niet altijd even “slim” en dit weet hij op een openhartige en grappige manier te vertellen.

Het boek heb ik in het Engels gelezen, omdat ik alleen zo zijn stem in mijn hoofd kon horen.

Intens, meeslepend, verdrietig, grappig, eng, mooi.
Matthew Perry.

Meer recensies van TheReadingSloth97