Andarna 4-ever

In dit boek volgen wij Violet Sorrengail. Zij is de dochter van de generaal en het zusje van een drakenrijder. Violet will heel graag scribent worden en daarvoor moet zij de opleiding volgen op het Basgiath Oorlogcollege. Haar moeder heeft echter andere plannen en forceert haar deel te nemen aan het selectieproces van drakenrijden. Dit is een zeer dodelijk proces, waarbij meer dan de helft van de eerstejaars het niet overleven. De draken binden zich namelijk niet aan zwakke mensen. Violet moet niet alleen uitkijken voor de draken, maar ook voor de andere cadetten, aangezien zij het op haar gemunt hebben vanwege haar moeder. Xaden, de leider van de vierde wing zal het zijn persoonlijke missie maken om Violet onderuit te halen en uiteraard word zij ingedeeld in zijn squadron.
Zoals het heel mooi op de achterkant van het boek staat vermeldt; er zijn twee opties afstuderen of sterven.

HOLY MOLY. Ik hou van dit boek. Dankzij Fourth wing is mijn liefde voor lezen helemaal opgebloeid en als iemand mij om een aanrader zal vragen, dan zal deze altijd op nummer 1 staan.

Heb jij dit boek al gelezen?

Meer recensies van TheReadingSloth97