Enorm spannend
In dit boek volg je de hoofdpersoon Chris, die na het non-actief stellen van haar vriendin Anne vanwege verdachte overlijdens in het ziekenhuis besloot te onderzoeken wat er daadwerkelijk gebeurd is. Het is een zoektocht door het ziekenhuis, waarbij de regels in het ziekenhuis moeten wijken voor de waarheid. Chris zet hierbij haar eigen reputatie op het spel en moet zelfs vrezen voor haar eigen carrière. Echt spannend wordt het op het moment dat de vermoedelijke dader in beeld komt en zijn werkwijze duidelijk wordt. Voor mij symboliseert dit boek vooral vriendschap en er alles aan doen om de waarheid te achterhalen. Chris gaat hier heel ver in, waardoor het enorm interessant om te lezen is, maar misschien ook iets minder realistisch gemaakt wordt. Zeker op het moment dat een politierechercheur vertrouwelijke informatie gaat delen en Chris zonder haar ingeleverde pasje het ziekenhuis in blijft komen, is het soms iets te veel uit de context. Desondanks vind ik het boek goed te lezen en is de auteur zeker iemand die op mijn lijstje komt.