Terug naar het verleden
In dit deel van de serie ontdekken we hoe het verleden van Lucinda en haar vader, te maken hebben met de gebeurtenissen van het heden.
Niet dat het allemaal veel spannender wordt, maar er loopt wel iets avontuurlijks door alle delen heen.
De moeder van de drie blijft een irritant figuur in mijn ogen. Misschien had ze helemaal niet in het verhaal opgenomen moeten worden, maar ja, het zal nog blijken hoe ze er alsnog bij betrokken wordt in het laatste deel.
Maar ze kom vrij naief over, alsof ze werkelijk niets snapt, en haar eigen kinderen niet eens goed kent.
Ondertussen blijven de drie geconfronteerd worden met "de kleine fantasy figuren" die eigenlijk allemaal alleen maar slechte zaken in hun mars hebben.