Spanning loopt op

tiggerhans 27 oktober 2024
Na het lezen van deel 1, geeft het lezen van deel 2 uit de serie al wat meer voldoening.
De komst van een aantal wezens die beschreven zijn in de veldgids van oom Arthur Spiderwick brengt de spanning er in.
Niet langer is Jared alleen in dit avontuur met de wetenschap dat al deze wezens echt bestaan.
Ook Simon en Mallory maken nu kennis met de wezens, en niet op de meest vriendelijke manier.

Dankzij de vondst van een speciale steen in de spullen van Arthur Spiderwick, kunnen ze de wezens nu ook echt zien.

Simon wordt zelfs het slachtoffer, en de grote vraag wordt of hij te vinden en te redden is....

Meer recensies van tiggerhans