Romantische en spicy feelgood roman

Tiram 31 oktober 2024
De vuuropaal van Dominique Lap
Ik lees meestal thrillers, maar als ik het erg druk heb en weinig tijd om te lezen vind ik een feelgood roman erg fijn om tussendoor te lezen.
De tekst op de achterflap van het boek De vuuropaal sprak mij wel aan dus ik verheugde mij er op om in het boek te beginnen.
Voor mij trouwens de eerste kennismaking met deze auteur. Achteraf wel jammer want dat had ik wat meer van de achtergrond geweten van de hoofdpersonen in het verhaal.
Soms worden er wel dingen aangehaald, wat ik niet herken.
Het verhaal wordt verteld vanuit twee perspectieven, Florine en Mark.
Florine was jaren advocaat en nu na een grote carrière switch heeft ze een kunstgalerie.De auteur is zelf ook galeriehouder,mooi inkijkje krijg je van deze wereld. Florine moet hard werken om de eindjes aan elkaar te knopen.
Maar de muze zijn van een wild stel kunstenaars vindt ze een verademing na jaren advocatuur.
Mark is een expat die het huis naast Florine heeft gekocht.
Hij trekt in de woning als Florine net een herriemakend verjaardagsfeest geeft.
Geen goed begin, de herrie komt hem tegemoet en daar is hij niet blij mee.
Hij gaat erheen en trekt de stekker uit de box , ze vinden elkaar na deze confrontatie helemaal niet leuk.
Wat een heerlijke feelgood roman is dit, alles is perfect,het verhaal, de juist flow, de schrijfstijl, de karakters. Het verhaal is romantisch, heeft humor en is spicy..
Genieten, en maar door willen lezen want je wilt weten hoe het verder gaat.
Deze romantische spicy roman is een aanrader!

Meer recensies van Tiram