Fantastisch!

TrudieH 29 augustus 2024
Lor is op jonge leeftijd al meegenomen om de rest van haar leven door te brengen in de gevangenis van de aurorakoning. Onverwachtst wordt ze bevrijd en zit ze midden in een spel om de zonnekoningin te worden. In het spel gaat het om leven of dood.

In het begin wordt je direct meegenomen in de gruwelijke gevangenis waar Lor vast zit samen met haar broer en zus. Het begint erg spannend waardoor je de neiging hebt om door te lezen.

Daarna wordt ze ontvoerd op een mysterieuze wijze en de aurorakoning is woedend. De vraag hierbij is, waarom is Lor dan zo belangrijk? Dit wordt niet zomaar verteld en zet je aan het denken.

Wat ik een ontzettend goede keuze vind van de schrijver is dat er maar een paar hoofdstukken zijn vanuit Nadirs' (zoon van de aurorakoning) perspectief. Mijn voorkeur ging echt uit naar de verhaallijn van Lor maar de kleine hoofdstukken van Nadir zorgen voor nog wat extra inhoud.

De spanning voel je door het hele verhaal heen. Dit is voor mij zo'n boek die ik het liefst in één adem uit wil lezen. Daarom ben ik ook direct begonnen in deel 2!

Meer recensies van TrudieH