Ash
In dit derde deel van de Hels ink serie volgen we Ash, die ook werkzaam is in de tattoo shop van Fox en Janie. Hij heeft ooit een relatie gehad, maar die pakte op zijn zachtst gezegd niet goed voor hem uit, dus houdt hij vrouwen op afstand. Wel voor een avondje, maar in de ochtend is hij alweer vertrokken. Er is wel een one night stand die hij nog niet vergeten is en dat was die met Sunday, maar dat heeft hij nadien verprutst. In de keren dat hij haar daarna zag, deed hij alsof hij haar niet kende. Maar het toeval wil dat ze naast elkaar komen te wonen in een appartementencomplex. En daardoor leren ze elkaar beter kennen en is daar toch de chemie tussen beide. Sunday heeft een tiener zoon en ook die kan het goed vinden met Ash. En Ash is zeer zorgzaam voor Sunday, aangezien ze een aandoening heeft die voor problemen zorgt. Dus, geknipt voor elkaar zou je denken, maar niets is minder waar, Ash heeft nog teveel moeite om zich volledig te geven en als je dit boek leest zul je begrijpen hoe dat komt. Zal het Sunday lukken om Ash voor zich te winnen?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste twee delen van deze serie niet heb gelezen. Maar dat maakte voor dit verhaal niet uit, het verhaal van Ash en Sunday staat op zichzelf. Maar ik moet wel zeggen dat ik daardoor de rand personages niet zo goed kon, dus ik denk dat het toch leuker is om ze op volgorde te lezen. De tattoo shop bevat dus een aantal stelletjes en het duurde bij mij even voor ik goed door had wie bij wie hoorde. Maar dat het een hechte groep is, dat was al snel duidelijk. En ik kwam er ook gauw achter dat de dames in de groep allemaal een soort van lichamelijke beperking hebben. Het is tussen Ash en Sunday al vrij snel duidelijk dat ze elkaar meer dan leuk vinden, al laat Sunday dat niet direct toe door Ash zijn kinderachtige gedrag. Maar hij is uiteindelijk super leuk, zorgzaam en attent. En het klikt met haar zoon. Ze komt er ook achter wat hij heeft meegemaakt in zijn vorige relatie en dat raakt haar. Ze wil hem helpen maar dat is een taaiere klus dan gedacht. Ash lijkt het weer te verpesten voor haar en zichzelf, kan hij nog redden wat er was tussen hun?