Reckless is een echte pageturner!

Twistedpagess 05 januari 2025
Reckless van Lauren Roberts is een echte pageturner!

Paedyn Gray heeft voor opschudding gezorgd in Ilya. Ze heeft als doodgewoon meisje de Zuiveringsproeven overleefd. En hoewel dat een goed iets is heeft het ook een donker randje: ze heeft de koning vermoord en is op de vlucht voor de man in wiens armen ze eigenlijk wil verdwijnen… Kai Azer. Hij is de nieuwe Handhaver van Ilya geworden en in opdracht van zijn broer Kitt, de nieuwe koning, moet hij Paedyn laten boeten voor haar misdaad. Maar de lijn tussen haat en liefde is erg dun… Ook in een strijd tussen plicht en verlangen.

Reckless was een van mijn high anticipated reads van 2024… en daarom was ik dan ook erg blij dat ik zó heb genoten van dit boek! Na Powerless wilde ik meer van deze verslavende, populaire serie lezen en dus kon ik niet wachten op Reckless! Reckless is een direct gevolg op Powerless wat zorgt voor een fijne continuïteit in de eerste twee delen van deze serie. Wederom slaagt Lauren Roberts er in om een prachtige opgebouwde wereld neer te zetten en de lezer mee te slepen in de fictieve wereld. Reckless wordt vanuit het perspectief van Paedyn en Kai verteld; nog een element waardoor je wil blijven doorlezen. Iets waar Roberts opnieuw in is geslaagd is de duidelijke afstoot en aantrekkingskracht tussen Paedyn en Kai. Dit blijft best lang door kabbelen in het boek tot eindelijk het moment daar is: ze geven aan elkaar toe AND I AM HERE FOR IT! Ik vond deze twee in Powerless al enorm leuk en nu alleen nog maar meer! #bookcouple

Reckless eindigt net als Powerless met een gigantische cliffhanger. Ik kan niet wachten op het volgende deel in deze reeks!

Bedankt Pelckmans.be voor dit recensie-exemplaar in ruil voor een eerlijke mening.

Meer recensies van Twistedpagess