Recensie

Tessa 20 augustus 2024
Er staan heftig veel bizarre triggerwarnings aan het begin van het boek. Het is ook zo heftig dat ik ook geen idee heb wat ik ervan ga vinden en daardoor ook wel weer nieuwsgierig ben. De illustraties aan het begin van elk hoofdstuk vind ik heel mooi. Er staan een aantal taalfouten in die wel opvallen. Ondanks de zware onderwerpen leest het heel vlot, mede door de korte hoofdstukken. Het boek zelf gaat eigenlijk nergens over. Toch intrigeert het me wel genoeg om door te lezen. De 1e helft van het boek heeft nauwelijks smut. De 2e helft is ineens bijna alleen maar smut. Na het lezen van dit boek weet ik nog steeds niet goed wat ik ervan vind. Ik had meer moorden verwacht. Het is een bijzonder boek, laten we het daarop houden.

Meer recensies van Tessa