Recensie
DNF p. 122
Ik wilde dit boek graag leuk vinden. Normaal hou ik erg van dit soort boeken, maar dit boek wilde me niet pakken. Het is allemaal iets te toevallig en er zijn veel overbodige details. Ik vind de keuzes van de hoofdpersonen erg irritant. Waarom ben je al zo lang samen met deze man als je hem zelf niet eens leuk vind. De schrijfstijl vond ik ook niet fijn. Het was erg traag. Daarnaast ergerde ik me aan veel overbodige detailzinnen of opvul zinnen voor mijn gevoel, zoals: Mia was boos op zichzelf dat ze geen hoed bij zich had, zoals de anderen. Ze had gelukkig wel een zonnebril, dacht ze.