Heel spannend!

Ursula1969 10 januari 2025
Het is het 1e boek wat ik van Ilona van Hilst heb gelezen. Ik ga haar eerdere boeken ook bekijken!
Het verhaal is vlot te lezen. Korte hoofdstukken. De proloog vertelt kort over gebeutenis van 2 hoofdpersonen, rode draad. Jaren later gaat het mysterie van start met 2 gezinnen in Zweden op vakantie en kraambezoek. De dochter van 1 gezin verdwijnt en wordt niet meer gevonden. 6 jaar later gebeuren er nieuwe zorgwekkende dingen, waarna
de spanning zich opbouwt naar het einde in razendsnel tempo op. Ik kon op dat moment boek niet meer neer leggen, moest uit.
De ontknoping was wat mij betreft beetje te vlot, had wat meer uitgewerkt mogen worden.
En ik mis een epiloog!! Dan was t verhaal echt af geweest. Oproep: maak een mooie epiloog bij zo'n spannend verhaal. Daar wordt naar mijn mening het verhaal beter van.
4,5 ster. Met epiloog had ik t afgerond naar 5 sterren, nu 4 sterren.

Meer recensies van Ursula1969

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.