Onder de indruk
Deze op waarheid gebaseerde semi thriller heb ik geluisterd. De stemacteur is Justus van Dillen, hij heeft het boek heel goed ingesproken nmm.
Ik ben er door gegrepen, van onder de indruk.
Het gaat over een wetenschapper die na 6 jaar werkkamp in Siberië naar stad 40 een radioactief gebied waar kernreactoren zijn wordt gestuurd om veld onderzoek te doen naar de invloed van straling.
Dat dit kon gebeuren, hoe mensen zo behandeld zijn. Fascinerend, eng en toch ook erg warm, zoals de gevoelens van de hoofdpersoon worden verteld.
Triest de geschiedenis van hoeveel mensen zonder echte reden werden opgepakt en naar werkkampen in Siberië werden gestuurd.
Daarintegen was de positie van vrouwen veel beter, ze werden als intelligente en gelijkwaardige mensen behandeld in dagelijks leven, in tegenstelling tot de westerse wereld in de haren 50 en 60.
Ik heb enorm genoten van het luisterboek.
Warm aanbevolen!
Ik ben er door gegrepen, van onder de indruk.
Ik heb enorm genoten van het luisterboek.
Warm aanbevolen!