Ontroerend

veellezer08 03 maart 2024
Weer zo’n mooi boek van deze auteur. Ik lees ze in een keer uit. Noah is een kwetsbaar persoon, zonder vangnet als zijn vriendin overlijdt. Hij valt ten prooi aan een man, die hem wil inwijden in de homocultuur. Noah twijfelt of hij homo is, maar de mening van de man wordt steeds sterker. Uiteindelijk gaat het mis.
Noah raakt getraumatiseerd, maar heft zijn hoofd en gaat een relatie aan met een vrouw, die uiteraard mislukt. Komt Noah uit de kast? Over zijn geaardheid en over zijn misbruik? Hij vertrekt naar de Alpen en ontmoet daar per toeval Sebastiaan. Schuilend voor het noodweer, in een afgelegen berghut, vindt Noah het vertrouwen in Sebastiaan en in zichzelf om zijn keuze te maken.
Vanaf de eerste bladzijde zit je in het verhaal.

Meer recensies van veellezer08