Een echte page-turner!
In 'the serpent & the wings of night' maken we kennis met Oraya, een geadopteerde mensendochter van de vampierkoning.
Binnen enkele hoofdstukken start de deelname van Oraya aan de Kejari en wordt je pagina na pagina meegezogen in haar verhaal.
Het boek heeft een hoog tempo en de ene gebeurtenis na de volgende volgen elkaar in rap tempo op. Buiten het feit dat het tempo hoog ligt is Carissa Broadbent er in geslaagd een uitgebreide en gedailleerde wereld te scheppen en voldoende diepgang aan te brengen in de verschillende karakters.
Pagina na pagina wil je verder lezen. En hoe verder je komt hoe meer je Oraya in je hart sluit.
En als je dan uiteindelijk bijna aan het einde van dit deel bent en denkt alles wel gehad te hebben, dan gebeurd het onverwachtse, vallen vele puzzelstukjes op zijn plek en rijzen er nieuwe vragen op waardoor je gelijk door wilt naar het volgende deel.
Wat een debuut! Ik kan niet wachten tot deel 2 in het NL's te verkrijgen is!
Wat een debuut! Ik kan niet wachten tot deel 2 in het NL's te verkrijgen is!