Een jeugdthriller die spannend is vanaf de eerste bladzij.
In deze jeugdthriller van Maren Stoffels volgen we de jonge Olivier die net getuige is geweest van een inbraak in zijn eigen huis. Deze gebeurtenis zorgt voor flink wat angst en dat voel je continu bij Olivier terug in het boek. Je ziet Olivier strugglen met zichzelf en zijn veiligheid en die van zijn familie. Maren heeft dat heel goed weten te omschrijven.
Naast Olivier spelen zijn twee beste vrienden een belangrijke rol. Die twee zijn continu elkaar aan het plagen, net alsof ze een getrouwd stel zijn. Wat ik echt heerlijk vond!
Het is een korte thriller, waarin heel veel gebeurd, maar niet teveel. Het zorgt ervoor dat je de bladzijdes blijft omslaan en door wil lezen. Een spannend boek perfect voor de doelgroep en ook heel erg geschikt voor volwassenen die graag een thriller lezen die niet te eng is.