Nieuwe favoriet

‘Het verleden van jou en mij’ is een verhaal dat me raakte. Vanaf de eerste pagina zat ik in het verhaal. Het boek bleef maar rondjes draaien in mijn hoofd en het moest gewoon uit. Het begin zet je direct op scherp en zet de toon voor de rest van het verhaal.

De twee personages, Tristan en Elizabeth, hebben iets vergelijkbaars meegemaakt. Het zijn beide pittige personages met een verleden dat niet in één rugzak past. Je wilt ze leren kennen als lezer! Ze zijn samen, maar soms toch mijlenver uit elkaar. De andere personages vind ik net zo leuk en ik ben benieuwd om die ook te leren kennen. ‘Het verleden van jou en mij’ is namelijk het eerste deel in de ‘Elements’-serie.

Het verhaal heeft iets warms, het leest fijn en is gewoon heel mooi. Het is misschien voorspelbaar. Ik had wel over bepaalde dingen juist gedacht, maar toch zitten er nog een aantal leuke wendingen in.

Het verhaal is gewoon enorm genieten en ik heb meerdere keren de tissues nodig gehad. Het is zo’n mooi verhaal! Het legt de lat voor een volgend deel wel hoog. ‘Het verleden van jou en mij’ werd een nieuwe favoriet!

Deze recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje!

Meer recensies van Veronique Janssen