Heerlijke feelgood!
‘Kerst met een staartje’ is een heerlijk verhaal. Als je gek bent op dieren en honden in het bijzonder dan ga je deze feelgood heel leuk vinden. Het is een leuk verhaal met toffe personages.
Bo is leuk! Ze heeft iets naïefs en is gek op dieren. De andere personages zijn goed uitgewerkt en passen bij het verhaal.
De honden spelen een geweldige rol in het verhaal! Ze hebben me echt laten lachen. De hond van de knappe jongeman is zo leuk! Wat een schatje!
De stijl van Linda Jansma zorgt ervoor dat dit verhaal heel makkelijk wegleest. Ik heb genoten van dit verhaal. Je kunt hem trouwens ook prima lezen in het najaar, want het is geen typisch kerstverhaal. Het is een goede feelgood!
Deze recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje
Deze recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje